Daisypath - Anniversary

Our Little Princess

Sunday, May 29, 2011

1st Giveaway by Red Riding Bow ^________^

Sesaje taip entry ini sebab nak join contest yang dibuat oleh Fiza dari Red Riding Bow, dapat bag cute!
Actually dah penah tempah bag kat dia untuk bagi kat adik.., best sebab jahitan, design, warna... sume puas hati.. Dan harap2 kalau ada rezeki, boleh dpt free bag lagi..haha =D


Ni hadiahnye...



This bag worths RM40. Unik sebab xde design mcm ni sebelum ni... (well, at least saya xpernah jumpa,hehe).. 

Apepun...saya akan terus sokong Red Riding Bow... tQ for doing the giveaway!! =)


Wednesday, May 18, 2011

Life in 8 steps..

Serius...ini yang dirasakan bila dah kerja... welcome to the real life..huhu..
Gambar uncle Google kasi....


Anda berada di step ke 4...hehe